Birdy Box

59,00

De tjilpende box: geef jezelf een ontspannend vogelconcert

De natuurgeluiden van de tjilpende box creëren een rustgevend klanklandschap dat ons ontspant. We voelen ons frisser – gemotiveerd en kalm en dit maakt ons vriendelijk en gelukkig.

Of het nu thuis is of op kantoor, het vrolijke getjilp van vogels stelt ons in staat om voor korte tijd in een wereld zonder stress en tijdsdruk te duiken. We ademen diep in en komen tot rust, zoals tijdens een wandeling in het bos: we horen het verfrissende gezang van de vogels, onze blik wordt zachter en onze ademhaling verdiept zich. Dit is gezond voor lichaam en geest!

Vrolijke vogelzang voor meer ontspanning

De Birdybox kan overal worden neergezet of aan de muur worden gehangen. De verfrissende vogelzang wordt geactiveerd door een bewegingsmelder en verdwijnt na 20 seconden. Het volume kan worden aangepast aan de individuele behoeften of volledig worden uitgeschakeld. De Birdybox wordt opgeladen met een milieuvriendelijke oplaadbare batterij via een USB-kabel. De batterij gaat ongeveer twee maanden mee, afhankelijk van het gebruik. De behuizing is volledig biologisch afbreekbaar en de verpakking is gemaakt van 100% gerecycled papier.

Met de Birdybox haalt u de natuur in huis en beschermt u haar tegelijkertijd.

Kleur: mat zwart

Geluid: Vogelgezang, 20 seconden

Afmetingen: 75 x 126 x 26 mm

Gewicht: 109 gram

Materiaal: Mat plexiglas

USB-kabel: inbegrepen

Gewicht: 109 g

Ideaal voor: Badkamer, gastentoilet, entree, hal, kantoor