Lampe Berger by Starck Coffret Lampe Verte 4739 + 500 ml Peau d’Ailleurs

119,00 89,00

Artikelnummer: 081020183-1-2-2-1-1-2-1-1-2-2-3-1-1-1-1-1-1-1-1-1-4-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-2-1-1-1-2-1-1-1-1-1 Categorieën: , ,

Lampe Berger Giftset Starck Verte

Dit is de prachtige groene brander uit de Maison Berger by Starck collectie. Philippe Starck, die alledaagse voorwerpen iconisch maakt, heeft een collectie ontworpen met pure en tijdloze lijnvoering. Voor Maison Berger Paris ontwierp hij als het ware een klein laboratorium met items geïnspireerd op de wetenschap, terug naar de oorsprong van het merk dat opgericht is door de apotheker Maurice Berger. Hij was de uitvinder van de beroemde gelijknamige Lampe Berger, de luchtreiniger die in 30 minuten het interieur reinigt, zuivert en parfumeert. Deze knipoog naar laboratoriumglaswerk, aangepast aan de smaak van vandaag de dag, kenmerkt zich door eenvoudige vormen in een display van de allergrootste moderniteit.

In dit giftsetje zit het speciale huisparfum Peau d’ Ailleurs in een 500 ml flacon. Peau d’Ailleurs is ondefinieerbaar en ongrijpbaar, het is een verkenning naar onszelf. Het iriserende bloemenhart is omgeven door aardse en minerale materie, gevolgd door muskusachtige en houtachtige noten die aan het einde van een lange reis worden onthuld.

Lampe Berger Starck Verte – Peau d’ Ailleurs 500 ml

Philippe Starck. Een van de bekendste designers en interieurarchitecten van onze tijd. Een vrije geest met een onconventionele stijl. Extrovert. Verrassend. Hij verandert visuele perspectieven en speelt met materialen. Met zijn visie van een betere wereld. Zijn creaties dragen een verantwoordelijkheid voor de maatschappij en milieu in zich. Even alles op een rijtje, wat krijg je naast deze mooie groene brander Starck Verte van Lampe Berger:

  • Lampe Berger Air Pur System vuursteen/lont
  • Huisparfum Peau de Pierre 500 ml
  • Trechtertje (voor het zorgvuldig vullen van de brander)
  • Afsluitdop
  • Sierdop
  • Gebruiksaanwijzing
  • Mooie geschenkverpakking (doos)

Deze brander is exclusief verkrijgbaar bij Lampe Berger premium dealers.